Усі новини

Зустріч з учнями професійного ліцею

Поділитися:
ЗУСТРІЧ З УЧНЯМИ ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ
За дорученням генерального директора Державної установи «Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» Олександра ШПИТИ, фахівці відділу епіднагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань відвідали Професійний ліцей Житомирської обласної ради, де майбутнім кулінарам та кондитерам провели презентацію на тему «Основи здорового харчування».
Харчування повинне бути не тільки калорійним, збалансованим та смачним, а також і безпечним. Саме через харчові продукти передається ціла низка кишкових інфекцій і працівникам кафе, ресторанів необхідно знати і дотримуватись правил особистої гігієни, технології приготування страв, щоб не допустити виникнення та розповсюдження хвороб.
На прохання адміністрації ліцею також були висвітлені питання обережної поведінки під час літніх канікул: як вберегтись від сонячного удару, що робити при укусі кліща, які правила збирання дикорослих грибів та рослин.
Фахівці відповіли на чисельні запитання ліцеїстів.
Після закінчення презентацій і бесід була роздана інформаційно-освітня друкована продукція.
Знайти